Αποστολάκης Ζευς | Γραφείο Μεταφορών - Μετακομίσεις

Ποιοι Ειμαστε

Κατι παραπανω απο μια απλη μεταφορικη

Η μεταφορική εταιρεία "Αποστολάκης Ζευς" διαθέτει μεγάλη ποικιλία οχημάτων που ειδικεύονται στην μεταφορά-φόρτωση διαφόρων προϊόντων ανεξαρτήτου μεγέθους ή ποσότητας.

Αρχες

Πιστεύουμε πως ο σημαντικότερος παράγων επιτυχίας είναι οι άνθρωποι. Η μεγαλύτερη πρόκληση για το management μιας εταιρείας είναι να υπάρχει η κατάλληλη ενημέρωση, κατανόηση και αποδοχή του τι πρέπει να γίνει και πώς πρέπει να συμβεί.


 • Έχουμε κερδίσει την αφοσίωση των συνεργατών μας. Έτσι, ο καθένας προσφέρει την εργασία του στο βέλτιστο βαθμό και τηρεί ό,τι έχει προσυμφωνηθεί, προωθώντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη και βελτίωση του γενικότερου έργου, αφού είναι διατεθειμένος να επιστρατεύσει μια πρόσθετη προσπάθεια, όποτε η περίσταση το απαιτεί.
 • Αισθάνονται όλοι υπεύθυνοι για τις επιτυχίες αλλά και τις αποτυχίες της εταιρείας και έτσι αντιλαμβάνονται τα πάντα σαν μια πρόκληση.
 • Όλη η αγορά βασίζεται πλέον στη λογική της μακροχρόνιας έντοκης πίστωσης, με τη βοήθεια της διαφήμισης, της εμπορικής ψυχολογίας, της ψηφιακής τεχνολογίας και της Πληροφορικής. Οι συναλλαγές «τοις μετρητοίς» υποδηλώνουν πλέον εμπορικές πράξεις μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και για εμπορεύματα μάλλον μικρής αξίας.

Σκοπος

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η μεταφορά, η προσωρινή εναπόθεση, η αποθήκευση συγκεκριμένου είδους εμπορευμάτων με μεταφορικά μέσα ιδίων, χρησιμοποιώντας κάθε μεταφορικό μέσο: χερσαίο ή θαλάσσιο.

Βασική μας αρχή είναι πως τα εμπορεύματα πρέπει να φτάνουν στον προορισμό τους με οποιοδήποτε τρόπο και κόστος, μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο, ώστε να μένει ικανοποιημένος ο πελάτης.

Είμαστε οι μόνοι που ειδικευόμαστε αποκλειστικά στο συγκεκριμένο τομέα. Η φιλοσοφία και οι αρχές μας, σε συνδυασμό με τη μεγάλη εμβέλεια του δικτύου διανομής προς τους αντιπροσώπους, μάς επιτρέπει τη «συλλογή» στην διαδικασία της δρομολόγησης. Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε ιδιαίτερα συμφέρουσες προσφορές για τους πελάτες, ενώ η εμπειρία μας στο χώρο διανομής ανταλλακτικών μάς επιτρέπει να εγγυηθούμε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Τι μας κανει να ξεχωριζουμε

 • Η καλύτερη εξυπηρέτηση

  Ένα άριστα συγκροτημένο δίκτυο διανομής με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση μπορεί να αποτελέσει μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του σε τέτοιο βαθμό όπως θα γινόταν με ένα πολύ καλό προϊόν, μια σωστή διαφήμιση ή μια πολύ καλή τιμολογιακή πολιτική.

 • Ανταγωνιστικότητα

  Είναι πλέον γεγονός ότι στις ανταγωνιστικές συνθήκες τις τρέχουσας δεκαετίας ένα καλά οργανωμένο δίκτυο διανομής είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο μια αγορά θα αγοράζει υπηρεσίες από αυτό το δίκτυο το οποίο είναι αρκετά δύσκολο να αντιγραφεί από τον ανταγωνισμό σε κάθε του λεπτομέρεια.

 • Ασφάλεια και συμμόρφωση

  Η εμπειρία μας στο χώρο της διανομής μάς επιτρέπει να εγγυηθούμε για την ποιότητα των παροχών μας. Επομένως, κατά τη διαμόρφωση του συστήματος διανομής, η επιλογή των συνεργατών επηρεάζει όχι μόνο τον τρόπο προσέγγισης των πελατών και προώθησης των πωλήσεων μιας εταιρείας, αλλά και το συνολικό κόστος του κυκλώματος.